O nama

Istorijat:

Više od 20 godina uspešnog poslovanja, kompanija Modesta proizvodi i distribuira svoje proizvode. Na početku svog poslovanja, Modesta je osnovana kao malo preduzeće koja je svoje proizvode izlagala u jednom malom salonu, a danas, u svom portfoliju, Modesta ima širok asortiman nameštaja, od dnevnih boravaka, garniture, spavaćih i dečijih soba, do trpezarija i kuhinja. Salon se prostire na preko 4.000 m² u kome su izložena preko 2.000 artikala.
Proizvodi su visokog kvaliteta i modernog dizajna.

Kompanija Modesta poseduje nameštaj za opremanje Vaših domova. Raspolaže ogromnim magacinskim kapacitetima, velikim voznim parkom i maloprodajnim salonima. Pored maloprodaje, Modesta se bavi i veleprodajom, zahvaljujući kojoj snabdevamo preko 130 salona u Srbiji, a takođe, deo nameštaja izvozimo u inostranstvo. Dokaz uspešne multinacionalne saradnje jeste opremljeni PARK VILA i LEHR HOUSE u Beču.

S obzirom na činjenicu da je Modesta privukla veliki broj kupaca i da je potražnja prevazilazila ponudu, javila se potreba za ekspanzijom kapaciteta i prodajnih salona. Rezultat toga jeste otvaranje novog maloprodajnog objekta na području Kragujevca.

Organizaciona struktura:

Modesta je privatno preduzeće koje se bavi proizvodnjom i distribucijom nameštaja. Ova kompanija koja se bavi maloprodajom i veleprodajom zapošljava 30 radnika. Modesta se prema svojim zaposlenima odnosi sa potpunom odgovornošću, zaštićeni pravom o radu.

Poslovna politika:

Misija – Kompanija Modesta pruža mogućnost kupovine nameštaja od visokog kvaliteta po pristupačnim cenama koje dočaravaju vrhunski kvalitet, sa nastojanjem da ljubazno osoblje ispuni očekivanja i zahteve potrošača, doprinoseći poboljšanju poslovanja kompanije.

Vizija – Želimo da budemo lider u delatnosti proizvodnje i prodaje nameštaja, poslujući odgovorno prema potrošačima, zaposlenima i drugim stejkholderima. Nastojimo da ispratimo trendove i savremen način života. Želimo da budemo sinonim za kompaniju koja stvara prijatelje.

Naše vrednosti:

  • - Nastojimo da budemo jedinstveni u svemu što radimo
  • - Otvoren i iskren odnos sa poštovanjem prema svima
  • - Fer i korektan nastup na tržištu
  • - Stalno unapređenje kvaliteta proizvoda

Poslovni partneri:

Kompanija Modesta je ostvarila poslovnu saradnju sa mnogim domaćim, ali i inostranim kompanijama.