O nama

Istorijat:

Kompanija Modesta doo sa sedištem u Jagodini uspešno posluje već više od 25 godina. Sa velikom ljubavlju i posvećenosti poslu ima kao rezultat dugogodišnje iskustvo u proizvodnji nameštaja. Osnovna delatnost ove kompanije jeste projektovanje, proizvodnja ali i trgovina nameštajem kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Zavodljiva kombinacija štofa i drveta zavladala je svetom enterijera koja daje prostoru posebnu notu. Proizvodnja kuhinja se definisala kao osnovni pravac koji predstavlja spektakularan spoj visokog kvaliteta i izuzetnih detalja. Osvojeno I mesto na sajmu nameštaja svedoči tome da ni jedan detalj nije prepušten slučaju. Dugogodišnjim iskustvom, Modesta je postala prepoznatljiv brend kao i simbol savremenog dizajna. Upravo zato Modesta je jedinstveno mesto za uživanje u najboljem dizajnu enterijera, nameštaja i predmeta za opremanje životnog i radnog prostora koji ambijent čini funkcionalnim I estetski dopadljivim.

Modesta na tržištu objedinjuje renomirane svetske proizvođače najkvalitetnijih materijala i okova za opremanje enterijera, harmonizuje kreativnost, tehnologiju, estetski ugođaj sa primenom novih idejnih rešenja i praktičnih metoda koji oplemenjuju vaš životni prostor.
Na vama je da odaberete materijale, boje i dezene, ostalo je naš posao.

Radi što bolje organizacije prostora i kreiranja estetskog ugođaja, koji će se savršeno uklopiti u vaš dom i način života, u ponudi su sistemi montažno kliznih ugradnih plahara, predsoblja, garniture, troseda, dvoseda, sofe, fotelje, kreveti, stolice, stolovi i klub stolovi, kuhinje, programi za dnevni boravak, spavaće sobe, kancelarijski program, i mnogobrojni projekti za opremanje ugostiteljskih objekata koji  predstavljaju naš proizvodni portfolio, čija udobnost i funkcionalnost, može zadovoljiti i najzahtevnije potrebe savremenog kupca.

Strukturu zaposlenih kompanije Modesta najvećim delom čini visoko stručni tim arhitekata, dizajneri enterijera, inženjera i stručnjaka iz oblasti proizvodnje i montaže nameštaja. Stalnim usavršavanjem i edukacijom svojih kadrova, praćenjem trendova, inovativnošću, originalnim rešenjima i odgovornošću prema svojim klijentima, Modesta ima viziju da bude lider u proizvodnji i prodaji nameštaja na domaćem tržištu.

Vrhunski kvalitet izrade i specifičan stil predstavlja ekskluzivni simbol po kojima nas prepoznaju naši klijenti sa posebnim osećajem za nešto neobično I drugačije.

Modesta je sinonim za kvalitet, a stvorena je za ljude kojima je potrebna udobnost, luksuz, elegancija I moderan dom.

 

 

Organizaciona struktura:

Modesta je privatno preduzeće koje se bavi proizvodnjom i distribucijom nameštaja. Ova kompanija koja se bavi maloprodajom i veleprodajom zapošljava 30 radnika. Modesta se prema svojim zaposlenima odnosi sa potpunom odgovornošću, zaštićeni pravom o radu.

Poslovna politika:

Misija – Kompanija Modesta pruža mogućnost kupovine nameštaja od visokog kvaliteta po pristupačnim cenama koje dočaravaju vrhunski kvalitet, sa nastojanjem da ljubazno osoblje ispuni očekivanja i zahteve potrošača, doprinoseći poboljšanju poslovanja kompanije. Vizija – Želimo da budemo lider u delatnosti proizvodnje i prodaje nameštaja, poslujući odgovorno prema potrošačima, zaposlenima i drugim stejkholderima. Nastojimo da ispratimo trendove i savremen način života. Želimo da budemo sinonim za kompaniju koja stvara prijatelje. Naše vrednosti:
  • - Nastojimo da budemo jedinstveni u svemu što radimo
  • - Otvoren i iskren odnos sa poštovanjem prema svima
  • - Fer i korektan nastup na tržištu
  • - Stalno unapređenje kvaliteta proizvoda

Poslovni partneri:

Kompanija Modesta je ostvarila poslovnu saradnju sa mnogim domaćim, ali i inostranim kompanijama.