Nameštaj za srećniji život!

Newsletter

Za više informacija prijavite se za naš newsletter.


O nama

Kompanija MODESTA se već više od 20 godina bavi nameštajem. U svom sastavu Modesta ima proizvodnju nameštaja, velikoprodaju, maloprodajne salone, ogromne magacinske kapacitete, veliki vozni park.

Sarađujemo sa najboljim domaćim (ATLAS, STAFF, FENIX, MRVIC, ALEKSANDRO, JELA, MITA, RADOVIC, 4M, MLADEKS…) i najprestižnijim svetskim proizvođačima nameštaja (EMMETI DESIGNE, SPAR, ALPA, EASY, CUBOROSO, DUEBI, STONES-Italija; CANDY-Nemacka; INOVATION-Danska; MOOR-Turska)

Nudimo Vam visokokvalitetan tapacirani nameštaj od kože, eko kože i štofa kao i sve vrste pločastog nameštaja od univera, medijapana i drveta. Pružamo Vam mogućnost da i pored velikog izbora nameštaja domaće i strane proizvodnje naručite nameštaj po meri, a mi cemo ideju o izgledu i udobnosti Vašeg doma sprovesti u delo na najprofesionalniji način. Naš arhitekta će doći do Vas I ponuditi vam stručno mišljenje, a kada se nameštaj izradi naši monteri će doći na Vašu kućnu adresu i postaviti.

Opremalii smo aprtmane na Zlatiboru (RUŽA VETROVA), Vrnjačkoj i Ribarskoj banji, elitne restorane (R- CLUB Jagodina), hotele (LESENDRO Jagodina), kafe-barove (SVETIONIK, FRIDA, TIGAR-zoo vrt Jagodina). Naša veleprodaja snabdeva preko 130 salona u Srbijii, a veliki deo nameštaja izvozi se u inostranstvo (Švajcarska, Austrija…), gde su našim nameštajem opremljeni PARK VILA i LEHR HOUSE u Beču, što je dovoljan dokaz da smo u samom vrhu. S ponosom ističemo naš prvi salon nameštaja koji se prostire na preko 4000m2, ima preko 2000 artikla, 30 radnika, bezbroj zadovoljnih klijenata i zauzima vodeće mesto u prodaji nameštaja.

Trudimo se da ispratimo trendove I savremen način života. U salonu MODESTA pronaći ćete nameštaj za svačiji ukus i svačiji džep, a ljubazno osoblje MODESTE potrudiće se da izađe u susret svim Vašim željama i zahtevima.

MI SMO TU ZBOG VAS !!!